VERWARMING

Zowel bij nieuwbouw, verbouwing als renovatie kan je bij TOKA Solutions terecht voor alles wat met verwarming te maken heeft: klassieke gas- of (bio-)stookolieketels, warmtepompen (lucht-water, geothermische en water-water), vloerverwarming, (design)radiatoren, accumulatoren, …   

WARMTEPOMPEN

MITSUBISHI ELECTRIC | DAIKIN

Warmtepompen zijn energiezuinige, efficiënte en duurzame systemen. Het is een eigentijds alternatief voor een traditionele verwarmingsketel op gas of stookolie: je kan er het huis mee verwarmen en sanitair warm water mee produceren. Daarnaast kan een warmtepomp ook koelen. Zo heb je het ganse jaar door een optimale temperatuur.
Je kan bij TOKA Solutions terecht voor warmtepompen die op actieve (lucht-water warmtepompen) en passieve (water-water & geothermische warmtepompen) manier jouw woning koelen.
Een warmtepomp kan worden geïnstalleerd in combinatie met vloerverwarming of radiatoren.
In combinatie met een zonneboiler is een warmtepomp nog duurzamer en energievriendelijker. 
Hoewel onderhoud niet verplicht is, wordt een jaarlijks nazicht aanbevolen om de optimale werking te garanderen.

vloerverwarming
heat pump/underfloor heating diagram
diagram of a detached  house with floor heating on the ground floor and radiators on the first floor and air source heat pump as source of energy

GASINSTALLATIES

ATAG | VAILLANT

Verwarmen op gas is een relatief goedkope en onderhoudsvriendelijke optie.
Het hoogste rendement haal je met een condenserende gaswandketel of een combinatietoestel. Voor de installatie hiervan kan je op ons beroep doen.

Alle centrale stooktoestellen op gas met een vermogen groter dan 20 kilowatt moeten verplicht tweejaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen.
TOKA Solutions is ATAG SelectDealer en installeert ook toestellen van het merk Vaillant.

Kwalitatieve SERVICE

Als ATAG SelectDealer sta ik garant voor een vakkundige installatie, vlotte service en deskundig onderhoud.

tot 15 jaar garantie

Via de ATAG-comfortgarantie kan je op ATAG-toestellen tot 15 jaar garantie genieten op de warmtewisselaar (vraag naar de voorwaarden).

advies op maat

Als SelectDealer breng ik jouw klimatisatiewensen en -behoeften in kaart en maak ik je wegwijs in de verschillende systemen die ATAG aanbiedt

STOOKOLIE-INSTALLATIES

WEISHAUPT | ELCO | WOLF

Als je de laatste nieuwsberichten volgt lijkt het alsof stookolieketels binnenkort niet meer mogen geplaatst worden, maar dat is niet voor elke situatie mogelijk. Stookolie (mazout) is nog steeds een optie als er geen gasaansluiting aanwezig is en je een nieuwe stookolieketel wil laten installeren met een verbeterd rendement. Dit type ketel noemen we een lage temperatuur (niet condenserende) stookolieketel en krijgt een B als energielabel voor verwarming.

Wij installeren condenserende en niet-condenserende stookolieketels. Je stookolieketel moet je verplicht jaarlijks laten onderhouden.

ZONNEBOILERS

IVT GROUP | PARADIGMA | DAIKIN

Een zonneboiler zet zonne-energie om in warmte. Met deze warmte kan je sanitair warm water verwarmen en/of geef je verwarmingsondersteuning bij de verwarming van je huis. Er bestaan verschillende soorten installaties: leegloop of onder druk.
Bij TOKA Solutions kan je terecht voor de installatie van beide systemen.
Een zonneboiler kan gecombineerd worden met een gas- of stookolieinstallatie maar ook met een warmtepompinstallatie. Door deze laatste combinatie kan je altijd milieuvriendelijk en duurzaam verwarmen.
Hoewel onderhoud niet verplicht is, wordt een jaarlijks nazicht aanbevolen om de optimale werking te garanderen.

Solar 024

ONDERHOUD
OF HERSTELLING
NODIG?

Je kan bij TOKA Solutions terecht voor onderhoud en herstelling van jouw verwarmingstoestel, ventilatiesysteem of airco. Een periodiek onderhoud is aangewezen om de optimale en veilige werking van het toestel of systeem te garanderen. In geval van bij wet verplicht periodiek onderhoud (gas- & stookolie-installaties), voorzien we als erkende technici ook de nodige attesten. 
Wij voeren ook onderhoud en herstellingen uit van toestellen die niet door ons geïnstalleerd werden. We zijn daarbij niet merk-gebonden.