FAQ

Nee en daar kiezen we bewust voor. Een CERGA-installateur verklaart zelf dat de door hem geplaatste installatie conform de normen uitgevoerd is, waardoor er geen bijkomende controle meer nodig is door een erkend controle-organisme.

Wij laten onze installaties altijd keuren door een extern erkend controle-organisme. Zo heeft u niet alleen ons woord dat uw installatie conform is, maar meteen ook dat van een ander.

Ja, we zijn RESCERT-gecertificeerd voor warmtepompen en thermische zonne-energiesystemen voor sanitair warm water.

We zijn daarnaast ook een erkend koeltechnisch bedrijf, wat betekent dat we alle handelingen zelf mogen en kunnen uitvoeren en geen beroep moeten doen op onderaannemers hiervoor.

TOKA Solutions is de vennootschap van Tom en Katrien. Waar Tom een passie heeft voor techniek, heeft Katrien dit voor mensen, organisaties én de wisselwerking tussen beide. Neem gerust een kijkje op haar website https://katriensorgeloos.be

Zeker! TOKA Solutions is een erkende werkplek voor alternerende opleidingen (duaal leren en/of deeltijds leren & werken), maar ook graduaatsstudenten leren wij graag de kneepjes van het HVAC-vak. Sinds 2013 vervult Tom met plezier de rol van mentor.

Nee. Wij helpen niet bij het installeren van materiaal dat u zelf aankocht. Daarvoor kan je ongetwijfeld terecht bij een ander bedrijf.

Jazeker. We geven wel eerlijk toe dat bestaande klanten een streepje voor hebben in de planning.

Dan hoef je als klant van TOKA Solutions vooral niet te panikeren. Ook tijdens weekends en verlofperiodes zorgen we bij noodgevallen voor een spoedige oplossing.
Als we jouw telefoontje niet onmiddellijk beantwoorden, spreek dan gewoon een bericht in op ons antwoordapparaat en we contacteren jou dan snel terug. 

CONTACTEER ONS

CONTACTGEGEVENS

TOKA SOLUTIONS BV
Gistelsteenweg 280
8490 Jabbeke
BTW BE 0897.739.057