OVER ONS

De ‘TOKA’ in TOKA Solutions, dat zijn Tom Damme en zijn echtgenote Katrien Sorgeloos. Een huwelijk van twee passies. Een passie voor techniek (Tom) en een passie voor mensen en organisaties ( Katrien

Katrien en Tom richtten TOKA Solutions op in 2008, maar de roots van het bedrijf gaan bijna een halve eeuw terug.

Op de Gistelsteenweg, waar je TOKA Solutions nu vindt, vond je vroeger het atelier van Toms vader — loodgieter Noël Damme. In Toms vroegste herinneringen was zijn vader aan het werk en zat hij daar eindeloos naar te kijken. Zo ontwikkelde Tom de liefde voor de stiel.

Met die liefde haalde hij diploma’s. En certificaten. En dat blijft hij doen. Tom schoolt zich permanent bij in de nieuwste technieken. Want daar gelooft hij in en daar staat hij voor: traditie en ervaring, gecombineerd met opleiding en innovatie.

Maar de focus van TOKA Solutions ligt niet alleen op techniek. Hij ligt ook op mensen. Met veel van zijn klanten werkt Tom al vele jaren samen. Dat duurzame vertrouwen verdienen, partner kunnen zijn in hun projecten — dat is telkens de ambitie. Lees bij ‘getuigenissen’ wat zijn klanten daarover vertellen.

Toka Solutions

HET BEDRIJF

Hieronder vindt u enkele foto’s terug van ons bedrijf. Wil je graag een kijkje achter de schermen? Scroll gerust even tussen onze foto’s

NIEUWBOUW
OF
RENOVATIE

We hebben maar één planeet. Om die zo goed mogelijk aan de volgende generaties over te dragen, is het belangrijk om duurzaam met energie om te gaan.
TOKA Solutions wil hierin zijn bijdrage leveren door klanten zowel bij nieuwbouw, verbouwing als renovatie correct te informeren en hen te stimuleren om voor hun klimatisatie te kiezen voor duurzame, hernieuwbare energie-technieken.    

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD