AIRCO

Voor velen is dit een nieuwe ontwikkeling, voor TOKA Solutions is het al bijna 20 jaar vertrouwd terrein. Airco is dezer dagen ‘booming’. Door de klimaatverandering willen veel mensen hun woning of werkplek actief koelen, om ook de warmere zomers comfortabel door te komen.

We hebben een jarenlange samenwerking met twee toonaangevende leveranciers, waardoor we voor jouw ruimte of woning het best geschikte systeem kunnen voorstellen.

Je kan bij ons terecht voor installatie, onderhoud en herstel van lucht-lucht warmtepompen (split of multisplit – vloer, wand- of inbouwmodellen).

 

GEDAAN MET NACHTEN!
WIJ ZORGEN VOOR EEN AANGENAAM KLIMAAT IN
JOUW WONING WANNEER JIJ HET WENST.

WIJ HEBBEN DE KNOW HOW

Als je een beroep doet op TOKA Solutions, dan werk je met ervaren vakmannen die zich permanent bijscholen en die mee zijn met de laatste ontwikkelingen. TOKA Solutions moet voor zijn know how geen beroep doen op onderaannemers. Het heeft die zelf in huis. Gecertificeerd. Zo ben je zeker dat je telkens de beste service krijgt, de nodige attesten ontvangt en de premies kan aanvragen waar je eventueel recht op hebt.

Knowledge,Concept,Between,Hands,Of,A,Man,In,Background
Airco Toka solutions

VERWARMEN VIA
WARMTEPOMP

Warmtepompen zijn energiezuinige, efficiënte en duurzame systemen. Het is een eigentijds alternatief voor een traditionele verwarmingsketel op gas of stookolie: je kan er het huis mee verwarmen en sanitair warm water mee produceren. Daarnaast kan een warmtepomp ook koelen. Zo heb je het ganse jaar door een optimale temperatuur.

Je kan bij TOKA Solutions terecht voor warmtepompen die op actieve (lucht-water warmtepompen) en passieve (water-water & geothermische warmtepompen) manier jouw woning koelen. Een warmtepomp kan worden geïnstalleerd in combinatie met vloerverwarming of radiatoren.
In combinatie met een zonneboiler is een warmtepomp nog duurzamer en energievriendelijker. 

Hoewel onderhoud niet verplicht is, wordt een jaarlijks nazicht aanbevolen om de optimale werking te garanderen.

ONDERHOUD OF HERSTELLING NODIG?

Je kan bij TOKA Solutions terecht voor onderhoud en herstelling van jouw verwarmingstoestel, ventilatiesysteem of airco. Een periodiek onderhoud is aangewezen om de optimale en veilige werking van het toestel of systeem te garanderen. In geval van bij wet verplicht periodiek onderhoud (gas- & stookolie-installaties), voorzien we als erkende technici ook de nodige attesten.  Wij voeren ook onderhoud en herstellingen uit van toestellen die niet door ons geïnstalleerd werden. We zijn daarbij niet merk-gebonden.